För mycket att göra

Jag har så sjukt mycket att göra just nu. Det är så galet mycket i skolan och samtidigt så försöker jag hinna med annat och så. Ridningen tar ju en del tid den med men det är det värt. Känner att jag värkligen börjar hitta Bruno nu och det går bättre och bättre med honom. Jag och Bella har även börjat rida ut ca en gång i veckan då hennes häst behöver få komma ut lite. Då har jag än så länga haft Bruno vilket jag tycker är super kul!

 

Men ja, efter som att jag har så mycket att göra så läggs ju bloggningen åt sidan. Egentligen borde jag inte ens skriva det här inlägget då jag har sjukt mycket att göra.. Jag har varit sjuk en del så jag har fått en hel del att ta igen, ursh asså. Jag har en "fästis" på datorn där jag har skrivit allt jag har att göra. Den går nu ner till halva datorskärmen..


Känner mig duktig!

Jag har hunnit med så mycket idag! Har inte alls mycket kvar att göra nu. Jag har  gjort lite matte, bytt på min kanin osv, så skönt att känna att man faktiskt har gjort något under dagen.
Men nu ska jag unna mig lite muffins och ett avsnitt av Grimm innan jag sätter igång igen!

Spänd=Huvudvärk

Idag har jag sjukt ont i huvet, känns som att mitt huvud ska explodera. Jag är inte säker på varför jag har ont i huvet men jag tror att det är för att jag är så spänd. Det är så mycket att göra just nu som jag inte har tagit tag i och då blir jag ganska stressad och spänd över det, så jag tror att det är det som har gjort att jag fått ont i huvet.

Så nu ska jag, även fast jag har galet ont i huvet, göra klart allt som jag har att göra. Tror faktiskt att det är det ända jag kan göra för att min huvudvärk ska försvinna då jag sov totalt över 10 timmar i natt och vaknade ändå med ont i huvet..


Rösten

Alltså Panic! At The Discos sångare, vilken röst han har. Det här var ett tag sedan men ändå, älskar den! Skulle man kunna få hans röst fast i tjejformat? Man är ju liksom inte lite avis när man själv sjunger som en strypt kossa och det blir inte bättre av att han är sådär sjukt musikalisk och kan spela typ 300 instrument.. Brendon Urie är han namn bwt.


Pluggar

Jag måste få klart allt jag har att göra och det ska vara innan kl 21:00 idag. För då är det nämligen Twilight på tv och det ska jag se på! Sen imorgon är det New Moon och på torsdag Eclipse.
Så nu sitter jag tom i köket (nu är det allvar!) och ska få klart allt.


Ingen ork

Just nu har har jag verkligen ingen ork att göra något som har med att sitta ner och skriva att göra. Jag har MASSOR av uppgifter att göra bara för att jag har varit lat. Så irriterad på mig själv, men kan ändå inte ändra på det.
Det har varit fullt upp hela helgen också och all tid som blir över har jag ägnat mig åt att försöka plugga (stirrat på skärmen och inte gjor någonting). Ridnngen går bra, hittar nya knappar på Bruno varje träning och upptäcker saker som jag måste tänka på.

Idag så är jag hemma och är sjuk.. Ingen ridning för min del och jag skulle antagligen ha haft Brunis så det känns väldigt segt.

Busy girl

Shit va mycket som har hänt de senaste dagarna. Nästan ingen tid över någon stans. Jag har tävlat både hoppning och dressyr, haft fotoshoot med bästa, dressyr lektion, teori, löshoppning och filmkväll, nya saker att göra hela tiden.
Nu sitter jag hemma och ska plugga och blogga lite, kände att det var dags nu.
Sedan imorgon är det teori i stallet och hoppträning. På lördag och söndag blir det ULK och sen är lovet slut. Det har gått så fort, för fort. Skulle ha behövt minst en vecka till för att hinna göra allt jag vill göra!


RSS 2.0