Första dressyrlektionen

Idag ver det den första dressyrlektionen för den här terminen. Jag hade Gilbert och vi jobbade mycket volter osv för att få dem mjuka. Gilbert var jätte stel till en början och ville inte alls ställa sig och något håll, framför allt inte åt vänster. Men till slut så gick det mycket bättre och mot slutet känndes det super! Så då känndes det som att det lönade sig att kämpa lite. :) Nästa gång blir han förhoppningsvis mjukare ännu snabbare så kan vi jobba ännu lite hårdare både han och jag!

Förkyld

Jag fror att jag börjar bli förkyld.. Imorse fick jag springa för att hinna med bussen och det var typ jätte jobbigt. Det känndes typ tugnt att andas och nu fryser jag som jag vet inte vad. Jag har suttit med filt, vetekudde, med varm oboy och frös fortfarande. Nu är brasan på och enligt pappa är det hur varmt som helst medans jag tycker att det fortfarande är lite kallt..
Jag har verkligen ingen lust eller tid med att bli sjuk. Jag vill inte missa ridningen eller de första dagarna i skolan då man skulle missa alla de första genomgångarna osv. Så för att inte bli sjuk så har jag pressat ett glas med en citron och en lime med honung till. Känns inte som det kan bli så mycket bättre mot förkylning än så! Dessmtom så ska jag försöka sova ut vilket inte är så svårt då första lektionen imorgon är inställd så vi börjar 12:10. Så underbart!

Chill dag

ÄIdag har det varit en riktigt chill dag! Vi började med ridningen då vi bakade tårta. Sedan skjuts av skolan till skolan och hade en rätt så lång rast innan det var matte. Matten var dö tråkig både innan och efter lunchen. Bara onödiga saker och sedan slut 12:35!
Men nu vet jag inte vad jag ska göra, jag ska inte rida eller något så får se om jag kanske drar in till Täby. Typ första gången på länge jag inte har något att göra! Väldigt ovant, förra terminen så red jag 6 dagar i veckan så då hade jag alltid saker att göra. ;)

Grattis!

Idag fyllde min storebrorbror år! Vi har typ fikat och varit ute och ätigt, så en mysig dag. Han fick fyra biobiljetter av mig.
Nu är jag jätte trött och ska försöka att inte gå och lägga mig allt för sent. Imorgon blir det första riktiga skoldagen som inte är så riktig för mig ändå. Det börjar med ridprofilen, ska ha teori, sedan blir det matte, lunch, matte och slutar 12:35! Kommer att vara så varje måndag, hur skönt som helst!

Nöjd

Nöjd, det är vad jag är med gårdagens resultat.

LD
Det var en clear round och vi fick ett stopp på 4an som var en oxer. På tävling så blir Gilbert seg och inte alls like pigg som han brukar. Han står imot när man vill driva fram honom. Inte ett dugg nöjd med den rundan.

LC
Totalt 8 fel.Jag var mer taggade den här klassen då det var en omhoppning att kämpa för och jag viste lite mer hur Gilbert var. Tror att han smittades lite av det och han var lite mer framme för skänkeln från början. Men vi rev trean som var ett vågplank. Det var många som rev den då det är lite svårt för hänstarna att se hur högt de ska hoppa på det hindret. Sedan fick vi ett stopp på 4an som var en annan oxer.
Men själva rundan var mycket bättre, så det känndes bra!

Sen får man tänka på att han inte har varit igång så länge efter hopp pausen och han han inte tävlat heller. LC har han typ inte tävlat på över ett år. Dessutom så har jag inte ridit honom mycket alls så det kommer nog att bli bra tillslut!

Uppe

Nu har jag nyss gått upp och klätt på mig. Snart är det dax för en ordentlig frukost så att jag orkar idag, äggmacka! Det är både nyttigt och går lätt att äta på morgonen. Så rätt bra att äta innan tävling, dock så tar det ett tag att koka äggen, men det funkar. Vi åker vid halv och då ska vi åka och hämta upp Bella. Så nu har jag lite bråttom och jag är så taggad!

Tävlings fixat

Det var ju som sagt en extra hoppträning idag och det gick super. Gilbert var super duktig, glad, framåt och lydig. Så nu är jag taggad!
Efter hoppningen så böt jag och en annan tjej martingal så att det skulle vara samma färg på spännena som på tränset. Sedan fixade jag Gilbert, rycktade, flätade svansen osv. När han var ren och fin var det dax att fixa utrustningen. Tvättade benskydd, smörjde tränset och martingalen ordentligt, puttsade bara sadeln då jag fick lite dåligt med tid och bytte till tävlings schabrak!
Nu är det bara puttsa skorna, sedan är allt klart.

Sattsa på bloggen

Jag tycker verkligen att det är kul att blogga och vill verkligen sattsa på bloggen. Vill göra den bättre, snyggare, grymma inlägg osv. När jag gör någonting så ger jag inget eller allt, och bloggen vill jag ge allt på!
Men jag vill inte riktigt sattsa helt än. Först ska jag fixa en grym design, prova mig fram leta efter tips osv. Sen, sen ska jag verkligen sattsa! Försöka marknadsföra bloggen, göra de inläggen och försöka att komma någonstans med bloggen. Det skulle vara så grymt roligt och jag är så taggad för att verkligen sattsa! Men, vill som sagt fixa design först, jag kan inte sätta mitt namn på något jag inte tror på.

Skritt tur

Idag skulle vi som sagt ta det lugnt när vi red så Bella och jag skrittade ut barbacka. Vi klättrade lite och jag fick hålla i mig för att inte glida av bakåt! Annars var det super mysigt.

Efter vi hade ridit så fixade vi allt osv, fick bråttom att byta om osv då vi skulle ta en tidigare buss eftersom det tar mindre tid att bara skritta ut hästarna. Men sedan när vi var klara så upptäckte jag att klockan var 1 min efter att bussen skulle gå, så vi typ sprang och precis när vi börjat springa såg vi bussen att åkte förbi. Bara att vänta 40 min på nästa buss..

Vi satte oss och kollade på våran ridlärare när hon red en av ridskoleponnysarna och sedan gick vi och var lite i stallen. Då pratade vi lite med en kille som har jobbat ett rätt bra tag på Roo och han skulle på någon middag nära där vi bor. Så vi fick skjuts av honnom hem. Hur nice som hellst och vi kom hem typ en halvtimme tidigare än vad vi skulle ha gjort om vi tog bussen!

Försov mig

Jag ställde två alarm imorse så att jag verkligen skulle komma upp. Men sen när jag vaknade och kollade på mobilen så var klockan 10 i nio och vi började nio. Fick lite bråttom och kom typ en kvart försent.. Bra att göra andra dagen i gymnasiet!
Nu sitter jag i skolan och har värsta lunchrasten. Sedan blir det fixa skåp och sen är vi klara för idag!


Jepp

Gilbert var super duktig idag! Vi jobbade mycket hårdare då båda hade mycket mer energi. Gjorde mycket övergångar skänkelvikningar osv för att få honom mjuk och lydig. Imorgon ska vi ta det jättelugnt och ladda inför hoppträning och tävling!

Ridlägret

Jag tycker att det var grymt roligt att gå på ridlägret, trots att det kändes lite konstig. Nästa år blir det nog inget ridläger för mig, känner mig lite gammal för det.

På ridlägret så gick allt jätte bra med Gilbert. Han var för det mesta lydig och fin men ibland lite pigg. Jag kunde dock inte ha honom på varken uteritten eller terrängen då det är för hårt underlag för honom. Då hade jag Kalle istället. På uteritten så blev segproppen världens snygging som han brukar bli. Men på terrängen.. Då gick det helt okej i början, lite segt bara. Sen så bara ville han inte mer, ursh va irriterad jag blev på honom.

När det var dags för tävlingen var jag inte ett dugg nervös. Jag skulle hoppa 70 för att Gilbert inte tävlat på länge och så att vi skulle få en bra erfarenhet med oss till lördag. Dessutom så var det stil så det var ingen omhoppning att bli taggad till heller.
Det blev en ganska kort framridning och sedan in på banan. Han tog inte riktigt min skänkel och kändes lite seg. Dock så hade vi ganska högt och ojämnt tempo då jag inte fick ihop honom. Men mot de tre sista hindrena så vaknade han till och då kunde jag tänka lite mer på hur jag red än bara att försöka driva fram honom. Ritten gav oss en 5:e plats vilket jag ändå är ganska nöjd med! Fast egentligen så ville jag ju ha blågult för tredje och sista året i rad. Men det var ju inte omhoppning denna gång så då är det inte samma sak. ;)


Så här tröttis va Gilbert innan tävlingen♥


Nöjd!

Jag känner mig verkligen nöjd med mitt val av linje och gymnasie! Jag trodde att jag skulle bli ända tjejen i min klass vilket inte skulle ha varit så kul, framför allt inte på idrotten. Men av 31 presoner så är vi två tjejer! Den andra tjejen är riktigt schysst och vi träffades på öppet hus dagen, så vi kom bra överens på en gång.

Dessutom när vi hade typ rast så kom en av naturlärarna och pratade lite med oss då hon hade hört att vi var vänner med några där. Hon sa att det bara var att komma förbi om vi ville och sen berättade hon också vilken chans vi har nu när vi går teknik. Det finns nästan inga tjejer som går teknik så vi kommer ha jättebra jobbmöjligheter när vi går ut. Så det känns riktigt bra! Klassen verkar också vara en bra klass och alla verkar rätt schyssta och så. Känner ingen, men det är kul att träffa lite nya männinskor också!


Fullt upp

Idag har jag haft en del och göra! Först blev det fixa massa på morgonen och sedan blev det av till stallet för att rida Gilbert! Det gick bra men båda var väldigt trötta så vi tog det väldigt lugnt. Även fast vi tog det lugnt så var jag ändå noga och såg till att han var lydig.
Efter vi ridit (red tillsammans med Bella) så fick vi väldigt bråttom till bussen då Gilbert hade massa kåda på halsen som jag skulle få bort. När vi kom ut ur omklädningsrummet var klockan 19 över och bussen ska gå 20 över. Sprang till bussen och hoppades på att bussen inte skulle ha kommigt tidigt vilket den inte hade! Tur för oss. ;)
Sedan när jag komm hem så skulle jag fixa lite mer saker och även mina naglar. Men alla mina nagellack är hos pappa så han ska komma förbi med dem imorgon innan han ska till jobbet! Ska bara fixa fransk manikyr eller något då jag inte kommer att ha så mycket tid. Men jag kan inte komma med långa, omålade naglar första dagen i gymnasiet!

Underbar dag, trött tjej

Det blev ingen bio då det inte gick någon film som vi ville se. Men det var ändå riktigt roligt att vara ute och shoppa och bara vara med Bella och Tilda. Vi har inte alls kunna träffats så mycket som vi ville i sommar utan alla har haft för mycket att göra.
Jag hittade några saker som fick följa med mig hem. Jag köppte en tjock tröja (hur mysig som helst!), några toffsar, ett par toppar och ett sports armband.

Men nu ligget jag hemma i min säng typ helt död. Riktigt trött utan anledning så ska nog gå och lägga mig snart. Så jag säger godnatt!

Woho!

Idag så börjar nog skolan för de flesta, men jag har två dagar kvar! Dem ska jag ta vara på.
Igår så gick jag och la mig way to late, men aja. Sedan gick jag upp och var duktig, plockade ur disken fixade lite med min garderob och tvättat mina tävlingsbyxor. Snart så ska jag dra till stationen för att fylla på busskortet och sedan dra för att shoppa och kolla på bio med Bella och Tilda! Det kan ju inte bli så mycket bättre. Sen så imorgon får jag se lite vad jag ska hitta på, kanske ska rida då också. Underbart!

Hemma

Igår kom jag hem från ridlägret! Det har varait superkul men ändå väldigt konstigt att inte vara ledare. Det blev inte blågult för dredje året irad, utan det blev vad man får om man blandar dem. På avslutningen så var det stil istället för omhoppning och jag kom femma! Inte helt nöjd med ritten ändå men skriver om det och mer omridlägret senare.
Jag hade ingen dator igår då den fortfarande var kvar hos mamma. Men har varit och hämtat den nu, den har varit lite för saknad, haha! Har ändast haft mobilen och dåligt internet uppe i stallet så har inte riktigt kunnat kolla eller göra allt jag ville göra 
Snart ska jag vara med Bella, men jag vet inte riktigt vad vi ska göra än, det får vi se!

Regn

Innan jag åkte så kollade jag vädret på yr.no och det står att det ska regna hela lördagen, då avslutnings tävlingen. Det är så tråkigt! När det regnar så blir det lerigt, inga bra bilder, kallt och blött. Det finns nog ingen bra sak med att det regnar när det är tävling. Men vi får hoppas att vädret har fel och det iaf blir ett uppehåll när tävlingen ska vara!
Lørdag 18.08.2012 kl 2–8 Regn.  Gjelder for: kl 2–8 14° 3,0 mm Flau vind, 2 m/s fra sørøstFlau vind, 2 m/s fra sørøst
kl 8–14 Kraftig regn.  Gjelder for: kl 8–14 15° 9,3 mm Flau vind, 1 m/s fra vestFlau vind, 1 m/s fra vest
kl 14–20 Kraftig regn.  Gjelder for: kl 14–20 16° 8,3 mm Svak vind, 2 m/s fra vest-nordvestSvak vind, 2 m/s fra vest-nordvest
kl 20–2 Kraftig regn.  Gjelder for: kl 20–2 14° 8,7 mm Svak vind, 2 m/s fra nordvestSvak vind, 2 m/s fra nordvest

Hoppträning till hösten

Nu till höst så har hoppträningsgrupperna flyttats om lite så jag kommer att rida i sista gruppen, halv 8 till halv 9. Det är lite jobbigt att det är så sent då man inte kan göra något efter och det blir rätt sent när man ska tävla dagen efter då hoppträningarna är på fredagar. Man får förbereda ordentligt på torsdagen helt enkelt.
Men det är iaf en bra grupp! Om hästarna blir satta så som jag vet så kommer vi att ha anska jämnstora ponnys med ganska lika kapacitet. Det gör att det inte tar tid genom att ridläraren måste hålla på och ändra hindrena hela tiden. Dessutom om det är lite problem så gör det ju inget om vi drar över lite på tiden eftersom det inte är någon efter oss.
Jag kommer antagligen att ha Gilbert på hoppträningarna! Han är super duktig och så gullig. Förhoppningsvis som kommer vi att ha riktigt roligt tillsammans!

Ridsporten syns

Jag tycker att det är jätte bra att ridsporten har börjat synas mer. Den är med i reklamer, syns på OS sändningarna och sen så vet nog de flesta vem Rolf Göran Bengtsson är. Jag tror också att det är mycket tack vara Roffe som ridsporten har börjat synas mer. Han prestationer har fått folk att upmärksamma honom och då också hoppningen och ridsporten. När han vann Jerringpriset så tror jag att det var många som märkte hur stor ridsporten faktist är och hur många tjejer och killar som håller på med det. Roffe blev ju dessutom Sveriges fanbärare i OS och var en stor medalj favorit! Tack vare att han är så himla duktig så syns ridsporten mer, visar att det är en riktig elitsport. Sen tog ju Sara Algotsson Ostholt Sveriges första OS medalj för i år, silver i fälttävlan och visade att vi ryttare är att räkna med!
Nu är det bara vänta på att fler och fler grenar ska synas mer, att ridsporten ska få synas så mycket som den förtjänar. Men jag tycker att det är på god väg!

Tröttare

Nu är jag hemma från Bella! Avis på att hon är smått solbränd nu.. Men vi satt typ bara och pratade och så. Jag fick även en grymt snygg väska i försenad födelsedagspresent! Me like.
Men nu är jag iaf hemma och jag är sjukt trött. Ska typ snart gå och lägga mig och ska sova så länge som jag orkar imorgon. Måste ju orka rida på ridlägret!

Idag

Nu är jag hemma från stallet och ska snart äta lunch. Det var super mysigt att träffa hästarna, det känns bra. Åh, de var så gulliga och hade det så bra i sin stora hage!
Efter lunchen så ska jag packa klart allt för ridlägret och sedan träffa Bella! Hon kommer hem från Mallorca om ca en timme. Så fusk! 
Den här bilden har Bella tagit.

Feelings

Mycket känslor just nu, ska till sallet och hälsa på hästarna imorgon. Försöker att få ihop några tidsinställda tills när jag är på ridläger! Kommer att vara borta från söndag till lördag.
På avslutningen så kommer en av mina bästavänner komma och fotta! Sen kommer min pappa att använda masterkameran och mamma filma. Kommer att känna mig som värsta proffsryttaren! ;)

Trött

Jag känner mig riktigt trött just nu. Sov länge ock har bara vilat hela dagen, kollat på tv, serier på datorn osv. Ska packa sedan så jag kan göra vad jag vill imorgon, får se lite vad jag ska hitta på!

Ridläger!

På söndag ska faktiskt jag på ridläger! Det kommer att kännas hur konstigt som helst. Jag har själv jobbat på ridläger och sedan så är det typ mina kompisar som kommer att vara ledare, haha!  Men det ska bli grymt roligt och kommer förmodligen att ha Gilbert så det känns bra inför tävlingen den 25 augusti.
Dessutom så är det är en hopptävling som avslutning på lägret och båda de andra åren jag har varit med så har jag vunnit. Måste ju vinna tredje året i rad nu!

OS dressyr

Kollar på OS dressyren! Helt otroligt vilka hästar och ryttare. Vissa ritter är helt otroligt fina, så mjuka och bara helt underbara att se på!

Ingen ridning

Ja, vad ska man säga. Det blev ingen ridning för mig den här veckan, Gilbert skulle gå med på ridlägret istället. Lite tråkigt men, men. Nu kan jag ju kolla på all ridsport i OS istället, mycket inspiration att kolla på så duktiga ryttare och hästar!
Tyvärr så kunde inte Roffe vara med idag då Casall blev skadad. Väldigt synd tycker jag!

Bromsar

Något av det värsta mad att hålla på med hästar måste nog vara alla bromsar! Det gör ont att bli biten och de lämnar hemska bett efter sig. Dessutom så är de riktigt irriterande för hästarna! De sätter sig vid deras jumskarna och överallt. Så varma dagar får hästarna piska med svansen, sparka och bita efter bromsarna hela tiden för att få bort dem om de inte har insektsmedel på sig. Hästarna kan bli helt svulna och smått blodiga av alla bett. Jag brukar alltid stå och smälla bromsar på hästarna och om man smäller någon som har suttit ett tag så blir det typ blod överallt, ursh!

Men den värsta bromsen är helt klart hästbromsen! (Bild från google)


När den kommer låter den typ som en helikopter för att den är så stor. Jag tycker att det är nästan läskigt när det kommer en hästbroms men jag försöker att smälla dem ändå om de landar på en häst. Men om det kommer en och flyger runt mig så börjar jag typ vifta som en galning. Det gör jag även när jag rider, tur att hästarna är snälla!

En gång när jag var ute och tävlade så var det hur varmt som helst. Så var vi ute och gick med hästarna i skuggan, helt plötsligt så tvärnitar min häst och slår upp huvudet i luften. Då hade en hästbroms bitit eller bara landat mitt på länden, ursh! Men när jag skulle smälla den så flög den självklart iväg, de är för snabba!
Jag blev själv biten av en vanlig broms förra fredagen men jag han inte ens smälla den då.. Trots det så lämnade den två fina bett som nu ser ut som blåmärken!

Upptagen

Idag hade jag tänkt att göra massor av saker men sen kom jag på att det är lag dressyr finalen i OS. Den började kl 11 och kommer att sluta ca halv 5 så där var det kört! Men just nu är det paus på ca en timme så hinner fixa lite saker iaf.

Skolan börjar snart..

Jag kan inte fatta att hela lovet snart har gått åt. Känns som jag har gjort så mycket men samtidigt inte alls hunnit med allt jag vill. Det har inte varit någon riktig sommar! Det har varit fint några dagar, men inte tillräckligt många! Jag har knappt badat på hela sommaren och det brukar vara nästan det ända jag gör. Det är två veckor kvar och sista veckan så ska jag gå på ridläger! Ska bli as kul, men skulle ändå ha velat ha flera strand dagar, då det är så varmt att man måste bada för att inte bli helt kokt. Det har inte varit så i år..

Kunde det inte ha varit lite mer så här i Sverige? (Bild från Google)

Lagom

Kom hem från Hööks i lagom tid för att kolla på OS hoppningen. Blev den långärmade pikén fast i marin istället för brunt. Jag älskar brunt men får tänka lite på vilka hästar det är jag ska rida! Det blev också ett par välbehövda skor. Kollade lite på andra saker också men inget som jag fastnade för.
Mina inköp:


Nu sitter jag nervös och kollar på hoppningen. Jens fick 4 fel Lisen 12, hoppas på två nollor nu från Roffe och Henrik!

Mot Hööks

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till Hööks med pappa. Sett några snygga långärmade polos och sen behöver jag köpa ett par nya ridskor. Mina är nämligen ganska så trasiga nu och behöver ha dem tills jag hittat ridstövlar vilket är rätt svårt för mig.

Tror tex att den här kommer att få följa med mig hem!

Ponny SM

Idag blev det inget jobb utan det blev ponny SM istället! Det var riktigt roligt att se på alla duktiga ryttare, ponnysar och känna stämningen. Helt otrolig känsla det skulle vara att tävla själv! Men det är faraway för mig så får nöja mig att kolla och fotta än så länge. Fick några riktigt snygga bilder och kanske lägger in några bilder när jag fått in dem på datorn. Mot slutet provade jag att gå till lite olikaka ställen och fotta från olika vinklar. Vissa bilder blev super bra och antra helt misslyckade! Har inte fottat så mycket men jag har en bra kamera (pappas) och hoppas på det bästa. ;)
Fick dock inga bilder på D-ponnysarnas prisutdelning då vi var tvugna att åka. Men gud vilka rosetter de fick! På B-ponnysarna gick de typ ner till framknäna. Vill också ha, åh vad jag vill tävla! Missade också att fotta Nellie Berntsson när hon hoppade då vi inte han fixa inställningarna på efter att ha köppt mat. Men fick nog några bilder på ärevarvet!

Panic Room

Nu sitter jag i soffan och ska kolla på Panic Room som går på 6an! Sitter med en vete kudde bakom nacken och hoppas att värmen ska få ryggen att bli bättre.
Panic Room är iaf en triller från 2002 och Kristen Stewart är med så hon är jätte liten!

Jobba

Igår blev jag frågad om jag kanske skulle kunna jobba på ridlägret som börjar imorgon då en tjej som ska jobba har varit sjuk och kanske inte kan jobba. Så får se hur det blir imorgon.
Om jag ska jobba så är det ju inte alls bra om jag har ont i ryggen, axeln, nacken eller vart det nu är. Så därför ska jag skriva något tidsinställt, så att det blir några inlägg när jag kommer jobba, och sedan gå och lägga mig för att vila ryggen. Tror att det är viktigt för att ryggen ska bli bra.

Låst rygg

På morgonen när jag kollade snett ner åt höger så knäppte det tillnågon stans typ mellan ryggraden och vänstra skulderbladet, ganska så högt upp. Sedan kollade jag upp och det gjorde så ont! Det kändes som om något tog emot där det hade knäppt till. Jag kunde kolla åt höger men absolut inte åt vänster, kunde knappt ha huvudet normalt utan att det gjorde ont.
Jag gick då och la mig i min säng igen. Tänkte kolla på tv men den står på vänster sida så det var bara att glömma. Det ända jag kunde göra var att ligga med huvudet till höger och stirra in i min vägg om jag inte ville ha ont. Det blev lite bättre efter ett tag och sedan fick jag hjälp upp av min pappa så jag kunde gå och äta. Men min vänster arm var/är helt värelös. Jag kunde inte ens äta med vänster handen, kan inte bära något eller använda den för att ta mig upp med för att det gör ont. Inget stall för mig idag. Jag som verkligen ville jobba Pricken!

Men nu sitter jag iaf och kollar på OS hoppningen så det är ju helt okej ända. Henrik von Eckerman red nyss nolla och gud vilken snygg runda asså! Men jag vågar inte lägga och kolla för att då är jag rädd att jag inte kommer kunna ta mig upp igen..

Tävling!

Nu har det kommigt ut vilka som ska få tävla på terminens första hemma tävling. Jag hade ingen aning om jag skulle få vara med eller inte då jag har haft det lite speciellt med hästar förra terminen.
Men jag ska vara med på Gilbert! Blir LD och LC den 25/8. Så taggad!

Dagens ridpass

Det gick super bra med Natte idag! Jobbade lite med att göra många olika saker. Först blev tyckte nog Natte att det var lite jobbig och blev lite springig. Men sedan så gick det jätte bra och han böt lätt till det jag ville att han skulle göra!
Med Pricken så gick det mycket bättre idag! Dock så blev han väldigt pigg efter galoppen och det tog ett tag innan han lungnade ner sig. Men sedan gick det så bra! Hoppas att det kan gå så bra hela tiden imorgon.

Lunch

Nu har jag nyss ätit lunch och ska alldeles strax gå till bussen. Ska rida Pricken och Natte! Sista dagen jag rider jag rider Natte idag, känns lite tråkigt då han är så mysig. Nu måste jag gå så jag inte missar bussen!

Update

Igår drog jag hem till Bella och sov över hos henne. Vi kollade på film och hade det mys! Sedan idag så drog vi till stallet och Bella red Nautilus och jag Pricken.
Det gick hur dåligt som helst, ursh! Han är väldigt pigg och jag fick inte alls ihop honom. Men mot slutet så gick det iaf lite bättre iaf och hoppas att det går ännu bättre imorgon. :)

Häst planer

Nu vet jag nästan exakt hur det kommer bli med vilka hästar jag ska ha i framtiden. Det känns väldigt bra att veta hur det kommer att bli, jag behöver inte sitta och undra hur det kommer att bli längre. Men det är en sak som avgör hur det kommer att bli nu till hösten. Jag vet faktist inte riktigt vad som är bäst, men bra kommer det att bli hur det än blir..

Uteritt

Natte tyckte att det var superroligt att rida ut! Men det var flera gånger han blev rädd för små saker och han brukar nästan aldrig bli rädd. En av gångerna han blev han skrämd av några rådjur som sprang in i skogen, eller jag tror iaf att det var rådjur för jag såg bara att något sprang in bland buskarna. Sen så låg det en lång bit plast från en ensilagebal när vi galopperade och oj va den var falig! Så jag saktade av, vände tillbaka och travade förbi den så att han skulle se att det inte var något farligt. Han kollade ganska mycket på den men sen brydde han sig inte mer.

Efter att jag ridit så fick jag väldigt brottom till bussen. Men jag fixade såklart allt ordentligt ändå, svampade av honom osv. Jag trodde att jag defenitivt skulle missa bussen då jag gick och skulle byta om när bussen egentligen skulle gå.. Men jag böt om på bara någon minut och gick till busstationen. Någon minut senare så kom bussen, snacka om lättad! Nästa buss skulle ha gått en timme senare vilket inte är så mycket för att vara från stallet, men ändå..

Nautilus♥

På bussen

Nu sitter jag på bussen på väg mot stallet. Jag tror att det hade gått bra med Gilbert igår så det blir bara Natte idag. Men från och med imorgon ska jag också rida en ganska ny häst, Pricken! Han är jätte gullig och super pigg, trots att han är 19 år. Precis som Gilbert! :)


Bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0