Söndag

Okej, nu ska jag summera söndagen och det har inte hänt speciellt mycket. Började dagen med att vara helt omedveten om att det var sommartid tills pappa ringde mig runt typ tre. Så allt har blivit jätte sent idag då jag typ har följt dagen som den vore i vintertid.
 
Tanken va att jag skulle göra klart all datateknik som jag har att göra idag. Men jag har bara varit trött, seg och legat som en potatis i soffan hela dagen. Så det jag har gjort idag är typ att kollat bloggar och på massa filmer som har gått på tv. Bland annat har jag sett Djävulen bär prada och nu kollar jag på Bröllopsduellen.

Skulle verkligen ha behövt gjort datortekniken idag, har inte så mycket tid över på lovet. Men jag får lösa det på något annat sätt. Kommer komma ett inlägg imorgon om vad som händer på lovet så ni får se hur mycket tid jag har över!

Känner mig as duktig

När jag kom hem idag så var jag riktigt trött. Jag tog en lång skön dusch, åt en god pastasallad med parma och grejer.

Sen så låg jag ett bra tag och segade i soffan, typ läste bloggar och grejer. Men nu på kvällen så har jag vaknat till lite. Jag har tvättad, diskat, lagat mat till mig själv, skrivit på mina rosetter, lämnat in en argumenterande text osv. Har liksom gjort allt jag behövde göra idag, känns riktigt skönt och känner mig jätte duktig!

Nu är jag dock ganska så trött igen. Så jag ska borsta tänderna och gå och lägga mig så hörs vi imorgon senare idag. Hoppas på att få sova ut riktigt ordentligt!

Påskmeeinget 2013

Stil-fel-tid 90cm
När jag först kom in i ridhuset så kände hindrena ganska stora, det var lite skillnad från när man gick banan på 60cm. Men när vi började hoppa så kändes de istället ganska små. Han var sååå fin och det kändes superbra hela rundan. Dock så kom vi lite nära 6:an och jag var lite för framåtlutad så vi petade den. Så synd då vi antagligen skulle ha kommit placerade annars. Vi hade 54/70 poäng och fick kommentaren ”Synd på rivningen!”, det va vi överens om. ;)

A:0/A:0 90cm
Det kändes riktigt bra där också, vi kom till omhoppning och nollade den. Vi fick inte de snävaste vägarna utan hade mer tempo istället. Kände att det bättre så och vi slutade på en 4:de plats!

4:6 100cm
Nästa dag så startade vi med LB debuten. Det va inte en A:0/A:0 som jag trodde, utan en 4:6 då man får fortsätta på omhoppningen även om man har fel. Skulle ha behövt lite mer tryck i galoppen men annars kändes det jätte bra. Bruno var super duktig, men vi kom jätte dåligt på 6:an så landade så att vi fick en jätte konstig väg till 7:an. Den rev vi och den var sista i grunden. Efter som att det var en 4:6 fick vi ju fortsätta ändå och jag tappade nog lite fokus där. Så vi fick ett pet på 10:an också.
Men jag är ändå super nöjd med våran debut! Känns bra in för framtiden.

A:0
Här valde vi att hoppa lägre så att det skulle få vara lätt och roligt sista klassen. Efter som att vi hoppat en meter innan så kändes ju dock 85cm jätte lågt. Vi tog alla de snävaste vägarna, höll ett bra tempo och Bruno svängde nästan innan mig ibland. Gud va bra det kändes! Vi tog hem segern och vann ett fint schabrak. Jag funderade på att ta en manborste istället då jag verkligen behöver en ny men tog schabraket istället. Dock så fick jag manborsten av bästa Bella som kom tvåa och kände att hon inte behävde någon av de andra priserna.♥

Jag är super nöjd med hela helgen och jag är såååå taggad inför bortatävlingarna nu. Nu vet jag att jag och Bruno utan problem hoppar LC banor, snart även LB, och kan vara riktigt farliga på banorna!


Påskmeeting

Idag är börjar Påskmeetinget. Det är två klasser idag och två klasser imorgon där man får välja vilken höjd man vill hoppa. Men det är dessutom över nattning så att man slipper åka hem efter första dagen. Man får stanna kvar på en trerättersmiddag och sedan sova över i lägerstugorna. Jag tycker att det är super kul med meeting - täva och umgås med kompisar! Vi har både påsk- och halloweenmeeting så det är en gång varje termin.

Idag ska jag hoppa 90 båda klasserna, en bed: fel-stil-tid och en A:0/A:0. Imorgon så är det en A:0/A:0 där vi ska hoppa 1m och sedan en A:0 på 85. Det ska bli så kul att tävla och dessutom debutera LB! Bruno har hoppat det flera gånger, men för mig och oss blir det debut. Galet taggad in för det!

On my way

Nu ska jag aldelles strax dra till bussen. Först ska jag ju rida Proton och sedan blir det påskmeeting på Brunis. Uppdaterar ordentligt om meetinget när jag kommer hem imorgon, kommer antagligen att bli runt två tiden. Men ska försöka slänga in något inlägg från mobilen om resultaten så fort som möjligt!

Nu måste jag dar för att hinna med bussen. Glad Påsk!

Påsklov!!

Idag hade vi bara skriskor, så började 10 och slutade som vanligt 10:55, super skönt! Det gick det faktiskt ganska så bra också. Jag hade knappt ont och Bellas skridskor, bra skridskor, på fötterna. Det blev mycket roligare att åka när jag faktiskt kunde försöka oredentligt. Dessutom så avslutade vi med hocky, jag och bara killar. Men det var faktiskt väldigt roligt även fast jag va typ sämst av alla, hehe.

Nu sitter jag iaf hemma, ska fixa något att äta och har PÅSKLOV! Så underbart. Efter jag har ätit tror jag att jag ska sätta mig och läsa lite i solen. The Host som jag läser hade tydligen premiär på bio igår så nu får jag skynda mig så jag kan se den. Hade faktiskt ingen aning om att den ens skulle bli en film så det är lite kul.

Jag ska också försöka plugga lite, har en del plugg som måste göras under lovet så det är lika bra att sätta igång. Jag ska även möta Bella i centrum och handla godis och en påse morötter då det nämligen är Påskmeeting i helgen!  Konmer att berätta om vad det är och vilka klasser jag ska tävla imorgon. Men det ska iaf bli jätte kul och därför ska jag även lägga mig i tid inatt.


Onsdag

Vaknade jätte tidigt idag, halv 6 liksom. Sedan somnade jag om till typ 20 över 6 och gick upp för att ändå kolla igenom redovisningarna när jag var vaken. Nu sitter jag i skolan och har nyss haft 2 redovisningar. Skönt att ha dem klara!

Men jag har iaf inte så ont idag, har lite ont i rumpan bara. Mådde dock inte så bra imorse. Hade ont i halsen, små ont i huvet och kände mig bara inte bra. Men jag släpade mig till skolan ändå, kända att jag behövde vara på samhällskunskapen och hålla mina redovisningar.

Så därför så blev gosiga kläder idag. En långärmad tröja och min jätte oversizade halsduk.


Hoppning och en avsittning

Idag fick vi hoppa på träningen och jag hade Proton. Vi jobbade först med bommar på böjt spår och Proton var väldigt pigg så hade lite svårt att få in rätt antal steg. Sedan la vi upp mitt bommen till en cavaletti så det blev bom-cavaletti-bom och hoppade det. Även där fick jag lite svårt att plats. Lite jobbigt, men ändå kul att han var så positiv!
 
Sedan så trvavade vi en skänkelvikning och travhoppade ett räcke. Det gick super bra och han tvekade inte ett dugg. Vi gjorde samma sak från andra hållet fast på en kryssoxer och det gick också super. Sedan så kom vi i galopp istället, gjorde skänkelvikning och hoppade. Det gick jätte bra, fast efter hindret så gasade han, bockade, stannade och drog ner huvet så jag hamnade på backen. Han har ALDRIG gjort något liknande med mig eller, vad jag vet, någon annan på ridskolan så jag var ju inte riktigt bered! Men jag landade rätt på rumpan så den gör lite ont nu, kommer nog att få se odentligt vart jag slog mig imorgon. ;)
 
Sedan så satt jag iaf upp igen, tog om hindret och rätade upp mig extra mycket i landningen. Efter det hoppade vi även räcket igen och efteråt så gjorde han samma sak som förut. Den här gången var jag dock beredd så jag satt kvar. Bushäst, han tyckte att det var lite för roligt att hoppa idag! Men det var väldigt kul att han va så himla positiv. :)

B...

Idag har jag pratat med min mattelärare om mitt betyg. Jag kommer antagligen att få B. Fick B på nationella och behöver jag ens säga hur besviken jag är på mig själv? Asså jag fick nästan hålla tillbaka tårarna för att jag va så jävla arg på att jag inte presterat. Jag kan matte, det är pice of cake för mig, så varför kunde jag inte bara skärpa mig?
 
Jag frågade om det inte fanns något jag kunde göra för att visa de delarna som jag inte hade presterat så bra i. Men det går inte, kursen är slut och det finns INGET jag kan göra för att ändra det. Så jag kommer antagligen få B i slutbetyg i Matte 1C. Ett av de ämnena jag lätt kunde fått A i och höjt mitt betyg som jag sedan kommer att söka in til högskolan med. Tänk om jag inte kommer in på högskolan som jag vill bara för att jag saknad de där poängen? Så besviken på  mig själv så att det knappt går att beskriva..

Aja, nu bär det av till stallet och så hoppas jag att jag blir på bättre humör där. :)

Hoppträningen 22/3

Vi jobbade med lite bommar och med att hålla hästarna och oss själva uppmärksamma mellan hindren. Framridningen gick typ som en dröm, gud så fint han gick! Kändes verkligen super. När vi började hoppa gick det helt okej och sedan gick det jätte bra, tills jag hoppade fel hinder. Jag fokuserade mycket på att bara hålla takten, räknade galoppsprången och sedan så red jag som i banan innan, hehe. Brukar aldrig göra såna missar, men jag brukar inte räkna galoppsprång heller så.. ;)
 
Hur som helst så är jag super nöjd med träningen. Hade väldigt bra känsla och trots att jag red fel väg en gång så va det ändå ett bra språng och allt. Nu är jag RIKTIGT taggad inför alla tävlingar!

Dagarna utan blogg

Under dagarna jag inte har bloggade så han jag med en hel del. 
 
Jag blev svin sjuk på fredagen, spydde under natter, hade jag 30 graders feber under dagen och var helt däckad. När jag vaknade på lördagen var jag typ frisk, ingen feber eller någonting. Så himla konstigt. Missade den mentalaträningen så det var lite tråkigt men Bella tog några papper åt mig iaf, dock har jag inte har hunnit läsa igenom dem.
 
Va på PRV med klassen. Vi fick sovmorgon och slutade 11, helt okej! Sen drog jag och några kompisar till Täby, åt på salladsbar och kollade lite butiker. Köppte en underbar tjöja på gina, så skön! Dessutom så började jag sakna Florida en hel del när vi va inne på Hollister..
 
Red dressyr på Proton och tränade på lite delar ur LC:2an som jag red i lördags. Det gck helt okej, kännde iaf lite vad jag skulle tänka på. Skrittade även ut på gulliga Phoenix innan tillsammans med Bella.
 
Var på typ min 4 onsdag i skolan den här terminen... Men har iaf fått lite koll på läget i samhällskunskapen nu, börjat med ett nytt område nu som jag tycker är ganska så kul. Åkte även skidskor och fick koll på läget i idrotten. Jag var nog sämst av alla, haha. Vi köre bla en variant av catch the flag (man skulle hämta koner på andra sidan och undvika att bli kullad) och jag var typ vakt. Jag försökte kulla hockykillarna, eller alla killar för den delen, men jag stod mest som en kon för dem typ, haha. Skridskorna satt löst och jag är inte drekt någon mästare med bra skridskor heller. ;)

Jag hade sov morgon på torsdagen till 10. Så jag sov till kl 8:45, underbart.♥ Sedan var det skridskor och jag va bäst igen *host*. Hade ett par skridskor som gjorde sjukt ont i fötterna så åkte typ bara halva lektionen. Dessutom så var det någon sorts brännboll och jag kände inte för att förstöra för mitt lag. ;) Efter det var det mys lunch med mamma och sedan hejdå till min sista mjölktand. Så nu har jag även gått på diet då jag knappt kunnat äta något..
 
Det blev min första första hela vecka i skolan på evigheter efter fredagen och jag hade hoppträning som det kommer stå mer om i ett inlägg senare.
 
På lördagen var det KM-kval i dressyr med Proton. Kommer även ett inägg om det senare också. :)
LiIte kvällshumor sådär.. ;)

Påskägg<3

Nu sitter jag i soffan och kollar på Top Model Sverige, final och allt idag! Innan så provade jag alla mina saker som kommit från Nelly, tyvärr så passade inte allt. Jeansen va jättesmå och bikinitoppen var för stor. Så det blir retur på dem. Men jag kommer att beställa en ny, mindre topp då bikinin va helt underbar! Den är typ perfektion i mina ögon. Resten av sakerna va också grymt fina.

Jag var även väldigt sugen på godis och kakor förut, men vi hade inget hemma. Då kom jag på att jag hade fått en litet påskägg från mamma som snabbt blev uppätet, hehe. ;)


Hej måndg!

Vaknade imorse med super ont i halsen. Men de gick över efter ett tag så jag kunde ta mig till skolan ändå. Skulle nog dock inte ha kunnat göra det om jag intre hade haft min underbara sovmorgon till 10:20! Jag skulle även ha bloggat lite i skolan, men jag jobbade faktiskt riktigt ordentligt och jobbade inte på datorn heller.

Nu är jag iaf hemma, ska äta något, fixa lite saker, fixa tidsinställda och sedan åka på utvecklings samtal. Känner mig pigg nu, solen lyser, det är varmt uten och jag har musik på hög volym. Delar med mig av favorit låten just nu, får tacka Linn Olsson för den. ;)
 

Så trött

Det blev inte så mycket bloggning idag. Va så himla trött när jag kom hem och skulle typ ha kunnat gått och lagt mig efter Ponnyakuen.. Har varit så ett tag nu, alltså trött. Sen om jag går och lägger mig extra tidnigt vaknar jag ändå efter ca 8 timmar.

Men aja, tar igen bloggningen imorgon- :)

I'm back!

Nu så är min blogg paus slut. Hela 9 dagar har jag inte bloggat på. Känns sjukt länge! Det har faktiskt varit ganska frestande att gå in och bara slänga in ett inlägg, men det har jag klarat att inte göra.

Nu sitter jag på bussen på väg till stallet för att jobba. Det är inte alls så kallt ute och solen lyser. Kan det vara våren som äntligen är på väg? :D Så det här kommer nog att bli en bra dag.

Jag kommer att uppdatera mer när jag kommer hem och så ska jag även plugga en hel del. Men nu så ska jag tänka igenom min teorilektion och sedan läsa The Host!


Bloggpaus

Nu tar jag en bloggpaus. Jag har tusen andrsaker som snurrar i huvet och jag behöver verkligen fokusera på annat än bloggen. Jag är liksom mentalt trött och att ha en extra sak att tänka på känns inte så bra just nu. 
 
Men jag kommer tillbaka nästa söndag, alltså den 24/3. Då känns det som att jag borde ha hunnit ikapp i skolan och vilat huvudet lite. Vi hörs då. :)

Ledig

Idag så visste jag att vi inte skulle ha någon idrott, men tydligen så hade vi ingen ridning heller. Det betyder att jag är ledig idag! Hur skönt som helst.

Jag sov nästan 10 timmar inatt och idag känner jag mig mycket piggare. Så idag ska jag fokusera på att bli frisk och få saker gjorda. Jag ska börja med att städa mitt rum och sedan plugga lite. I helgen har jag typ ingen tid alls så jag måste typ få klart allt idag.

Dessutom så ska jag försöka blogga ordentligt också. Jag har inte riktigt orkat det de senaste dagarna, men nu blir det skärpning!


Tröttast

Först nu så orkar jag skriva ett inlägg. Hade riktigt kul igår men nu är jag riktigt trött. Jag somade nästan i soffan vid halv 10 igår och sedan gick jag och la mig.
 
Idag var jag hemma, vaknade med så ont i halsen så det typ gjorde ont att andas.. Jäkla virus. Sen sov jag  några timmar till. Totalt så sov jag nästan 14 timmar, helt sjukt! Jag sov inte så mycker förra natten, men det är ändå helt galet mycket och trots det så är jag änså jätte trött. Allt jag gjort idag är att ha varit hos frissören och klippt topparna. Det är lixom det ända jag har orkat.
 
Nu ska jag äta lite cheescake och kolla lite Pretty Little Liars. Lillördag.♥

Mot Romme!

Nu är vi snart framme i Romme. Ska faktiskt bli super kul att bara glida runt på skidor en dag! Jag han inte göra något inställt igår, men kommer hem vid 7 och uppdaterar då. :)


Lättad

Jag tror faktiskt att det gick jätte bra för mig på nationella, så skönt. Men jag kom hem för typ klockan 5 så det var ju lite segt.
 
Nu sitter jag iaf och kollar lite på tv, snackar med Bella i skype och tar det lugnt. Ska försöka få ihop något tidsinställt tills imorgon då vi ska till Romme. Vi ska alltså dit och åka skidor med skolan, kul! Dock så kommer bussarna att åka vid kvart över 6 så det blir väldigt tidigt. Som tur är så är man ju van tack vare alla tävlingar. ;)
 
Men jag kommer alltså att försöka gå och lägga mig i tid för att orka gå upp.. Men det ska bli kul ändå! Liksom, vem vill inte åka skidor istället för att gå i skolan? Snart så ska jag iaf kolla på Top Model Sverige och får hur länge jag stannar uppe efter det. :)

Nervös

Just nu sitter en riktigt nervös tjej och väntar på att ha matte nationella. Ursh, vill verkligen få bra betyg.. Dessutom så visade det sig att jag hade fysik på morgonen som jag gick på. Vaknade ganska tidigt och fick ett mess av min kompis som hade kollat upp att vi skulle ha det. Så fick "bara" sovmorgon till 10:20.

Men för övrigt har det varit en ganska bra dag. Jag hade gott om tid att göra en ordentlig frukost och ta det riktigt lugnt på morgonen. Solen skiner ute, jag har våriga kläder på mig och har nyss ätit en macka och en halv kexchoklad. Ganska så bra dag helt enkelt.


10/3

Idag har det varit en bra dag och jag har fått en hel del gjort. Dock har jag inte riktigt fått klart allt jag ville hinna med, men det är ju en dag imorgon också.
 
Oftast så brukar jag tycka att det känns jobbigt med måndagar. Men inte idag, jag är mer taggad för den nya veckan och ta tag i allt som jag har att göra. Tror att det är för att jag inte har så mycket att göra och jag har gott om tid på mig för att göra det. Så skön känsla!
 
Imorgon har jag dessutom bara muntliga delen i matte nationella och börjar kl 12:30. Hur nice är inte det liksom? Kunna sova ut odentligt, kunna plugga lite på morgonen och sedan bara prata lite grann om saker som jag förhoppningsvis kan.
 
Men nu ska jag gå och lägga mig. Även fast jag har sovmrgon så vill jag vara utvilad och vara fräsch i huvudet till nationella. Så sov gott!
Det här kan vara en av anledningarna att jag inte riktigt har hunnit med så mycket som jag ville, hehe.
 

KM-kval 1 Hoppning

Jag hade ju Proton i blåbärshoppningen, en CR på 60cm. Man kunde inte rida fram så mycket utan man fick skritta fram ordentligt, trava lite och sedan hoppa ett par språng i ridhuset. Det var lite läskigt att gå själv så jag fick hänga på ponnysarna när jag red fram, haha. På banan va Proton också lite spänd, men han var suuuuper duktig! Det var lite små läskigt och jag fick verkligen rida hela banan. Men vi kom runt felfritt! Huvudsaken var bara att vi skulle komma runt i någon gångart, nu gick vi nolla och höll tillochmed galoppen hela vägen. Han var så gullig och vi fick en liten rosett!
 
Sedan hade jag en klass emellan tills det var dax för KM-kvalet, LD+5 bed fel-stil-tid. En gullig tjej fick leda runt Brunis medans jag gick baran då jag inte skulle ha hunnit annars. När jag hoppade fram så hade jag lite långsamt tempo, men det ändrade jag innan själv banan. Rundan kändes jättebra förutom att det istället var lite högt tempo och vi fick lite för snäva vägar efter hindren. Men vi gick nolla, hade bra flyt och bra känsla. Det resuterade i en andra plats! Min prins.♥
 
Vi slutade på 55/70 poäng och komentarerna var "Något högt tempo" och "Vänd om händerna". Komentarerna var ingen överaskning och nu är jag jätte taggad på att se om jag kan få änu högre poäng i Div 3. Att få över 60 poäng skulle vara ganska coolt så det är bara att träna! :)
Det här var det som jag fick med mig hem. :)

God morgon!

Idag har dagen börjat bra. Först så sov jag ut ordentligt och sedan åt jag en god frukost, stekta ägg, passionsfrukt och pressad apelsinjuice. Efter det så satte jag i hårinpackning och pluggade lite. Så nu sitter jag med hårinpackning och har redan gjort klart ett arbete!
 
Jag har en hel del att göra idag så det känns bra att ha kommit igång. Men nu ska jag fortsätta plugga så hörs vi senare. :)

Mellomys

Det är en galet trött tjej som sitter i soffan och nyss har haft lite mellomys. Tävlingen gick superbra idag. Kommer att komma ett inlägg om den imorgon, men jag kan bara säga att jag kom hem med två rosetter!
 
När jag kom hem så åt jag lunch, duschade och sedan gick jag och la mig i min säng. Va så himla trött så jag låg där i ett par timmar och jag tror att jag slumrade till en stund. Men sedan så tog jag mig upp, åt middag, kollade på Melodifestivalen och nu blir det Rosa pantern 2.
 
Tycker föresten att det var HELT rätt vinnare i år! Grattis till Robin. :)
 

Hoppträning 8/3

Idag så hoppade vi lite bana med lite tittigare hinder som träning i för imorgon. Vi hade bland annat en vattenmatta med men det är inget som Bruno bryr sig om. Det kändes riktigt bra idag! Bruno var fin, vi hade bra flyt, fick bra språng osv. Så nu är jag riktigt taggad inför imorgon!
 
Men nu så är jag riktigt trött och sängen väntar. Upp 07:45 imorgon så inte allt för tidigt, men som sagt jag är riktigt trött nu. Så sov gott så hörs vi imorgon! :)
 
Bild från förra veckans träning!

Rosa fluff

Det har faktiskt gått ganska bra i skolan idag. Haft en väldigt kort redovisning och jobbat lite med en katalog om kringutrustning till datorn. Stundtals så kändes det dock som att mitt huvud var gjort av rosa fluff och jag var allmänt flummig, hehe.

Nu blir det av till stallet för hoppträning. Direkt när jag kommer hem sen så ska jag putsa skorna, uppdatera och gå och lägga mig. Så vi hörs sen!


Att gå eller att inte gå

Igår så mådde jag inte så bra. Jag var ju sjuk, trött ont i halsen osv. Så orkade helt enkelt inte blogga. Men jag är massa frukt och drack mycket vatten för att det förhoppningsvis ska hjälpa mig bli lite friskare.
 
Jag hade svårt att bestämma mig hur jag skulle göra idag. Om jag skulle stanna hemma eller bara gå i skolan osv. Jag bestämde mig flera gånger om hur jag skulle göra då jag ibland kände mig bättre och ibland sämre. Men nu har jag ändå tvingat mig till skolan och i kväll blir det stallet också. Men när jag kommer hem så blir det att gå och lägga sig på direkten.
 
Hur mycket jag kommer att kunna jobba idag vet jag inte. Min hjärna är inte helt med mig.. Men jag är hursomhellst här och försöker göra det bästa av situationen. Jag vill ju liksom kunna jobba nu och ta tag i skolan som jag har sagt, men min kropp är inte med mig.

Virus

Som jag trodde så hade jag tyvärr virus. Jag kom in till docktorn berättade att jag varit sjuk mycket till och från och han kollade i min hals. Sedan sa han att jag hade en typisk virushals och att det var typiskt för de virus som går nu att man blir sjuk till och från i månader.
 
Eftersom att jag har virus finns det alltså inget speciellt jag kan göra för att bli bra. Det är så himla segt och jag har ingen aning om hur länge jag kommer att fortsätta bli sjuk till och från. Men jag får väll typ försöka ta det lite lugnt, vila och äta nyttigt..

Farbror doktorn

Nu ska jag snart till doktorn och kolla vad det kan vara för någon sjukdom jag har. När jag lös och kollade i halsen så hade jag typ orangea prickar, så det blev ingen ridning för mig idag som var ända lektionen. Vet inte hur många gånger jag har missat nu..
 
Men det finns inte så mycket jag kan göra. Jag hoppas bara att de kan ta reda på vad det är så att jag blir frisk!
 

Tävling hos Nelly.com

Jag måste bara tipsa om den HÄR tävlingen hos Nelly.com. Man ska välja en den reklamfilm av tre olika filmer som man tycker är bäst och skriva motivation till varför. Om man gör det så får man chansen att vinna 10 000kr att handla för hos dem. Vem vill inte ha det liksom? Tänk allt fint man skulle kunna köpa för det!
 
Tävlingen avslutas 17:00 7/3, alltså imorgon. Så jag rekommenderar er att gå in och vara med, gör det HÄÄÄÄR!
 
Några fina saker därifrån:
 
 
 

KM-kvalet

På lördag så är det som jag skrev KM-kval i hoppning. Då ska jag ha Brunis och bara rida själva kvalet som är en LD+5 bed fel-stil-tid. Det är en förklass också, men då det är en till som också ville vara med på Bruno så har vi kommit överens om att bara rida kvalet så båda får ha honom. Självklart skulle jag ju gärna ha haft honom i båda klasserna men om man har bästa hästen så får man dela med sig.♥
 
Innan KM-kvalet så är det även en Blåbärshoppning som jag ska vara med på! Det är en CR på 60 cm och jag ska ha Proton. Han är ju inte så duktig på att hoppa, men "det är lagom för honom att kliva över" som min tränare sa. :) Så det ska faktist bli jätteroligt!

Sjuk

Idag är jag sjuk. Vaknade med ont i huvet, halsen och feber. Nu mår jag mycket bättre, har bara lite ont i halsen. Men dock så har jag proppat i mig en Ipren och sovit i nästan 3 timmar extra även fast jag sov ordentligt i natt, så det har nog lite med det att göra.
 
Jag är så trött på att vara sjuk! Har ju varit det så himla mycket på senaste tiden och missar massor i skolan. Idag skulle jag t.ex. haft en redovisning som jag hoppas kunna göra nästa vecka istället.
 
Fick sätta upp en filt framför fönstret för att göra det mörkare då persiennerna inte räcker och vi har inte satt upp min rullgardin än. Fint va?

Dressyr på Twist

Idag på dressyren så hade jag ju som sagt Twist. Vi jobbade lite med att kunna variera formen på hästarna lite. Det gick helt okej. Ibland så tappade jag honom och han plev lite rak, men ibland så kändes det jätte bra. Så det var lite både och idag!
 
Jag är fortfarande inte riktigt van med att rida så mycket häst. Har ju bara ridit honom tre gånger nu, Bruno är en överväxtmaxad D-ponny som inte alls är mycket att rida och Proton är en liten häst som inte heller är så mycket att rida. Så det är ju lite annorlunda att sitta på en fin häst på över 170! Det var iaf superkul att rida honom och prova lite annat också. Man lär ju sig så mycket på att sitta på olika hästar. :)
 
Har inga mer bider på honom så det får bli ett bildlöst inlägg.

Tisdag

Nu sitter jag hemma. Jag har lämnat av lite saker, tagit det lugnt och ätit lite kakor och vindruvor. Slutade tidigare så jag hann hem nu innan bussen går. Lite mysigt att komma hem en sväng ändå.

På dressyrlektionen idag ska jag rida Twisten! Fick ett sms när jag var i skolan där hans ägare frågade om jag ville rida honom, så det ska jag göra. Tror faktiskt att det kommer att bli väldigt kul och lärorikt, skriver om det ikväll! :)

Planering v10

Måndag: Nationella i matte och syntest
Tisdag: Dressyrträning
Onsdag: Till pappa och plugga
Torsdag: Dra ut tanden
Fredag: Hoppträning
Lördag: KM-kval hoppning
Söndag: Inget planerat - pluggdag
 
Så ser då min vecka ut! Självklart så är det ju också skola och lite inlämningat och så, men det skulle ha blivit så mycket om jag skulle ha skrivit in dem. Jag kommer dessutom att längta till sommaren tills den typ är här..
 

Jag kan se bloggar igen♥

Så himla undetbart! Jag är hos mamma nu så jag kan se bloggar nu. Har inte siktigt förstått hur mycker jag har saknat att kolla på bloggar och vara inne och svara på komentarer, beroende? ;) Dessutom så har jag inte kunnat se min egna blogg vilket har varit jätte konstigt. Jag gillar liksom att gå in och kolla hur det ser ut och se om något ska ändras osv. Skulle ju ha fixat ny dessign under lovet, men det blev lite svårt när jag inte kunde se min egen blogg. Men nu har jag iaf inte gjort så mycket fysik, fastnade lite i bloggarnas värld istället haha.

Matte nationella

Sen jag uppdaterade sist så har jag typ bara pluggat matte.. Satt hela kvällen igår och hela morgonen idag. Det var nämligen nationella i matte idag. Jag har väldigt lätt för matte och har jobbat en bok föra alla andra, men jag ville verkligen göra bra ifrån mig. Om man ska ha A får man totalt ha 12 poäng mindre än max som är på ca 90 poäng på ALLA delarna. Helt galet.
 
Jag satt hela tiden ut idag, 3,5 timmar. Men det känndes iaf väldigt bra förutom ett par grejer. Jag tror att jag kommer att få A om det går bra på muntliga också iaf och det är nästa vecka så har lite tid att träna. :)
 
Så det är alltså på grund av det som jag inte har bloggat, men jag sa ju att jag skulle ta tag skolan och det håller jag på med. Nu blir det att plugga lite fysik då jag har lektionstest imorgon och sedan bir det lite samhällskunskap då det är redovisning på onsdag. Känner mig duktig!

Fina Twist

Nu är jag hemma från stallet. Jobbet gick bra, i början hade jag dock inte så mycket att göra då första gruppen blev en privatlektion. ;)

 

Sedan red jag Twist. I början gick det jättebra, jag red lätt i traven (som vanligt) och var i lite lätt sits i galoppen när jag red fram. Sedan när jag skulle börja sitta ner på honom vet jag inte riktigt vad som hände. Jag blev typ ostadig i mig själv och då blir det ju svårt för honom att vara stadig också. Men efter en stund så kom jag på att jag var ostadig, då jag lätt blir det när jag rider stora hästar, och fokuserade på att vara stadig. Då gick det super bra! Han är så himla fin. Sen att hans utrustning också är sjukt fin är ju en annan femma, hehe.

 
Gullisen! (Bara lite lagom suddig bild också.)

Tävlingsteminen

Nu börjar ju snart tävlingsterminen att dra igång ordentligt och jag har en hel del tävlingar planerade. Jag ska nämligen ut och tävla både Div 3 i dressyr på Proton och i hoppning på Bruno! Det blir första gången någonsin jag tävlar dressyr och storhäst lokalt. Hoppat ponny har jag däremot gjort massa gånger! Det blir tillochmed tredje året jag tävlar Div 3, dock så har jag haft olika hästar varje gång. Förra året blev det totalseger så vi får se om vi kan leva upp till det i år igen.

 

Jag är supertaggad på att tävlingarna ska dra igång! Ska bli så himla roligt att komma ut och tävla igen då jag inte gjorde det förra terminen, på grund av att jag bytte häst osv. Men det är liksom på tävlingar man verkligen kan visa vad man går för. LÄNGTAR.

 
Jag och Comet, Div 3 finalen förra året.♥

Söndag

Idag är det söndag, sista dagen på lovet. Jag har inte gjort ens hälften av allt skolarbete som jag skulle ha gjort.  Men jaja, jag känner mig utvilad iaf. Imorgon blir det en ny start, jag ska börja ta tag i skolan.

 

Idag ska jag iaf jobba och sedan rida Twist igen! Ska bli superkul. :) Det är fint väder ute, solen lyser, men dock så verkar det blåsa en del. Jag inte så pigg just, inte riktigt van att gå upp den här tiden längre hehe. Så då är det iaf skönt att solen lyser och gör mig lite piggare. När jag kommer hem sen ska jag fixa lite manikyr och pedikyr bara för att känna mig extra fin för den nya veckan. Jag ska även plugga matte då vi har nationella imorgon! Ganska så bra dag ändå.


Hemma spa

Nu har jag lite hemma spa här hemma. Kände för att verkligen känna mig ren och fräsch när vi börjar skolan igen. Det skulle ju ha passat bäst och göra det imorgon egentligen men då har jag inte tid.

 

I skrivande stund så sitter jag med en hårinpackning i håret och en plast påse på huvet. Plastpåsen har jag bara över håret för att typ stänga in fukten. Jag känner mig så snygg nu! När jag sätter på mig ansiktmasken skulle platsa i Vogue på direkten. ;)

 

Kolla in min bästis blogg förresten! Det är där jag tar mina recept. :)

Ni hittar bloggen HÄR.


Sktrittur i snöstorm

Idag red jag Tequila igen. Min plan var först att skritta ut och klättra lite. Men det kändes väldigt halt ute, snöade och blåste stundtals halvstorm. Då bestämde jag mig för att jobba lite med galoppen i ridhuset istället. Men när jag kom ner dit så var det massa hundar i ridhuset! Det var några som hyrde och tränade lydnad där med deras hundar. Så jag fick iaf gå tillbaka till min urspringliga plan och skritta ut.

 

Det var inte så halt runt gården så jag skrittade runt lite där. Ibland så kändes det nästan som vi skulle blåsa bort och jag kunde inte se något framåt för jag fick massa snö i ögonen. Men stundtals var det jätte mysigt. Tequila var iaf väldigt glad och positiv hela tiden och verkade tycka det var kul att få komma ut lite. Ibland var det lite saker som var lite läskiga men det var ingen större fara.

Tequila Rose

Bild från hemsidan! :)


Websidan kan inte visas

Nu tänkte jag bara berätta att sedan igår kväll har jag inte kan se någon blogg.se eller webblogg.se blogg. Vet inte om det finns ännu flera jag inte kan se.. Men jag vet inte var det är för fel, det funkar inte på någon dator eller med mobilen så länge man är uppkopplad på vårat internet.
 
Det är hur jobbigt som hellst och bara så att ni vet så kommer jag inte att svara på några kommentarer för än det är löst så jag kan se era bloggar..
 
Så här trevligt står det varje jag försöker gå in på en blogg.se eller webblog.se!

Hoppträning 1/3

Idag vet jag inte hur jag ska säga att det gick. Det gick inte dåligt samtidigt som det inte gick jätte bra. Det gick typ bra men jag hade inte riktigt känslan idag.

Vi hoppade lite bana som träning in för nästa vecka då det är KM-kval. Bruno var super duktig hela tiden, jag var däremot inte lika duktig. Kändes liksom inte riktigt bra. Min sitts var konstig över hindren, jag var liksom fram mer med axlarna och inte med handen. Svårt att förklara. Ska försöka tänka på det nästa vecka och hoppas att det blir bättre. Framförallt på KM-kvalet, då är det stil och allt!
 
Efter träningen så fick han två morötter, han bäst.♥

Freddag

God morgon! Jag sitter i soffan och han nyss druckit ett glas egen pressad juice med massa hånung. Hej jag vill inte bli sjuk. ;) Men iaf igår så hämtade vi mitt paket från Nelly.com och jag älskar allt! Sjukt nöjd med mina köp, skärpet var för stort med det blir bara att skicka retur på den.
 
Idag så är det som vanligt hoppträning. Men eftersom att det är lov och alla vill komma hem tidigare så kommer jag att hoppa 15:30. Kommer att kännas lite konstigt och jag kommer att vara hemma innan kl 6! Helt sjukt, har typ inte varit det sen innan jag började hoppträna.
 
Det är inte bara skönt att det är tidigt utan pappa kommer att följa med också! Han kommer att fota träningen så jag hoppas att vi gör något roligt. Blir så kul att äntligen få lite bilder på mig och Briunis! :D

RSS 2.0